Trænger dit hus til en renovering?

Brug for renovering af hus i området omkring Ølgod, Skjern og Tarm? Lad os hjælpe dig med totalrenovering af dit gamle hus og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter bygningen i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem.

Foersum Tømrer & Snedker kan hjælpe dig med eksempelvis:

Har du andre ting vi skal hjælpe dig med?

Kontakt os på 20 28 34 48 for at høre mere om renovering i Ølgod, Tarm & Skjern.

Husrenovering øger husets værdi

Renovering af hus skal ses som en god og investering, ikke bare i huset men også økonomisk. Udover at fastholde værdien vil renoveringen af dit hus også kunne være med til at forøge husets værdi, især hvis man får lavet energioptimeringer af huset, såsom tagarbejde eller udskiftning af vinduer.

Samtidig gør det også huset lettere at sælge. Huse der mangler store renoveringer som tagrenovation afskrækker potentielle købere. Et hus der er i god stand

Stor erfaring med at hjælpe private og erhverv med renovering af hus

Vi formidler gerne kontakt til indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumdeling, hvis du fx skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes bedste mulig.

Brug for hjælp til valg af materialer i forhold til pris, kvalitet og holdbarhed? Så rådgiver vi gerne om hvad der er det bedste match for dig.

Få et tilbud på renovering af hus

Ønsker du at få et tilbud på renovering af dit hus, så kontakt os på 20 28 34 48 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder altid grundig faglig rådgivning i forbindelse med renovering af huse og erhvervsbyggeri. På den måde er du sikret at det opfylder alle dine ønsker og behov.