Har du brug for hjælp til renovering af sommerhus? Vi har mange års erfaring med renovering af sommerhuse for en lang række kunder i Ølgod, Skjern, Blåvand, Esbjerg & omegn. Derfor er du garanteret et kvalitetsresultat fra inderst til yderst.

Sådan kan vi renovere dit sommerhus

Hos Foersum Tømrer & Snedker kan vi hjælpe dig med eksempelvis:

Hvis du skal bruge en tømrermester til renovering af sommerhus i Ølgod, Skjern, Blåvand, Esbjerg & omegn, så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Renovering af sommerhus

Sommerhus tømrerarbejde Blåvand

Renovering af sommerhus med fradrag

Der kan være flere grunde til at få udført en renovering af sommerhuset, og efter at regeringen har ændret reglerne, så håndværkerfradraget også kan bruges på fritidshuse, er der kommet endnu en grund.

Du kan altså trække en del af udgiften til renoveringen af sommerhuset fra, såfremt der er tale om en energibesparende renovering. Det kan derfor være en stor fordel for dig, at få lavet en energioptimerende renovering af dit sommerhus. 

Din professionelle tømrer i Ølgod, Skjern, Blåvand & Esbjerg

Vil du have sommerhuset klar og i super stand til næste års udlejning eller privat brug, så er det ved at være tid til at igangsætte renoveringen.

Vi har siden 2001 udført tømrerarbejde med fokus på kvalitet og service. Det betyder at vi kan bidrage med erfaring og viden om de bedste materialer og løsninger for dig.

Der er mange gode grunde til at vælge Foersum Tømrer & Snedker til at renovere dit sommerhus. Herunder vil du kunne se præcis hvorfor vi er det bedste valg for dig: 

  • Vi har over 20 års erfaring i branchen
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi laver skræddersyede løsninger der passer dit sommerhus
  • Vi bestræber os på at tilbyde konkurrencedygtige priser
  • Vi samarbejder med murere, elektrikere og vvs-installatører. Derfor kan vi stå for koordinering af entreprise.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Hvis du er i tvivl, har spørgsmål eller er du bare klar på at komme i gang med renovering af dit sommerhus, så kan du kontakte os på e-mail foersum@email.dk, telefon 20 28 34 48 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt med svar på din henvendelse.