Skal du have nyt tag eller kan du nøjes med en renovering af taget?

Det store spørgsmål ved en tagrenovering er om man kan nøjes med en reparation eller om det ville være bedre og mere fremtidssikret med en tagudskiftning.

Bor du i Ølgod, Skjern, Blåvand, Esbjerg eller omegn, så tager vi gerne ud og kigger på dit tag og ser hvilken stand det er i. Vi har stor erfaring med besigtigelse af tag på både private- og erhvervsejendomme. 

Derfor kan vi rådgive dig bedst mulige om dit tagstilstand og om det er nødvendigt med udskiftning eller om en reparation ville være tilstrækkelig for dig.

Nyt tag i Ølgod og Esbjerg

Nyt tag og renovering af tag

Hvorfor vælge os når du skal have nyt tag eller tagrenovering?

Der er mange gode grunde til at vælge os når du skal have et nyt tag eller en tagrenovering. Herunder vil du kunne se nogle af disse grunde: 

 • Vi har over 20 års erfaring i branchen
 • Vi garanterer høj kvalitet i vores arbejde og bruger kun materialer af bedste kvalitet
 • Vi giver en personlig og dedikeret service fra start til slut
 • Vi kan koordinere arbejdet mellem forskellige samarbejdspartnere, så du får en samlet regning

Hvis dette lyder som noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Tagtyper vi kan hjælpe med

Hos Foersum Tømrer & Snedker kan vi lave mange forskellige tagtyper. De tagtyper vi laver tagrenovering på er blandt andet:

 • Tegltag
 • Glaseret tegltag
 • Ståltag
 • Bølgeeternit
 • Skifter (eternit & natur)
 • Tagpap
 • PVC fx på udestuetag

Du kan kontakte os på 20 28 34 48 eller på mail foersum@email.dk, hvis du mangler tagrenovering i Ølgod, Skjern, Blåvand, Esbjerg eller omegn. 

Få professionel hjælp med tagrenovering eller nyt tag

Hos Foersum Tømrer & Snedker har vi mere end 20 års erfaring med tagrenovering af alle slags tagtyper og tagkonstruktioner. Vi skifter & reparerer alt fra udestuer til større industribygninger. Ingen opgave er for lille eller for stor. 

Skal vi være hovedentreprise på opgaven, er du sikret en fast kontaktperson, der følger opgaven fra start til slut. Det sparer dig tid og giver dig et bedre overblik over tagrenoveringen. 

Vores kontaktperson koordinere arbejdet mellem alle samarbejdspartnere på projektet og samler udgifterne på en enkelt regning. 

Kontakt os for en pris på dit tag

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dit tags tilstand? Mangler du tagrenovering i Ølgod, Skjern, Blåvand, Esbjerg eller omegn? Ring til os på telefonnummer 20 28 34 48, og få en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig med at få et solidt og velfungerende tag, der kan modstå både vind og vejr. Tag kontakt til os i dag, og lad os gøre en forskel for dit hus!

Har du andre ideer til renovering af hus er du også meget velkommen til at kontakte os.