Tagrenovering – nyt eller reparation? 

Det store spørgsmål ved en tagrenovering er om man kan nøjes med en reparation eller om det ville være bedre og mere fremtidssikret med en tagudskiftning.

Vi tager gerne ud og kigger på dit tag og ser hvilken stand det er i. Vi har stor erfaring med besigtigelse af tag på både private- og erhvervsejendomme. Derfor kan vi rådgive dig bedst mulige om dit tagstilstand og om det er nødvendigt med udskiftning eller om en reparation ville være tilstrækkelig for dig. 

De tagtyper vi laver tagrenovering på er blandt andet:

  • Tegltag
  • Glaseret tegltag
  • Ståltag
  • Bølgeeternit
  • Skifter (eternit & natur)
  • Tagpap
  • PVC fx på udestuetag

Du kan kontakte os på 20 28 34 48 hvis du mangler tagrenovering i Tarm, Ølgod, Skjern og omegn. 

Stor erfaring og ekspertise med tagrenovering

Hos Foersum tømrer & snedker har vi mere end 20 års erfaring med tagrenovering af alle slags tagtyper og tagkonstruktioner. Vi skifter & reparere alt fra udestuer til større industribygninger. Ingen opgave er for lille eller for stor. 

Skal vi være hovedentreprise på opgaven er du sikret en fast kontaktperson der følger opgaven fra start til slut. Det sparer dig tid og giver dig et bedre overblik over tagrenoveringen. Vores kontaktperson kordinere arbejdet mellem alle samarbejdspartnere på projektet og samler udgifterne på en enkel regning. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Mangler du en tagrenovering omkring Ølgod, Tarm, Skjern og er i tvivl om det skal være tagreparation eller en hel udskiftning af eksisterende tag? Så tager vi gerne på besøg hos dig og rådgiver dig omkring dit tagstilstand og hvilken udbedringer og hvilke forbedringer vi vil anbefale til netop dit tag. 

Du skal være velkommen til at ringe til os eller udfylde kontaktformularen her på siden for en uforpligtende snak omkring dit kommende projekt. 

Har du andre ideer til renovering af hus er du også meget velkommen til at kontakte os.