En tilbygning til hus giver ikke kun værdi når det er færdigbygget. Det giver også ekstra værdi når du skal sælge huset. 

Tilbygninger som garager, udestuer og andre udvidelser gør det også nemmere at sælge. Derfor er en tilbygning til dit hus en rigtig god investering og ikke kun en udgift. 

Vi kan udføre alle former for tilbygninger til dit hus i området omkring: Ølgod, Skjern, Blåvand og Esbjerg. 

Tilbygninger vi tilbyder

Vores ekspertise er indenfor, men ikke begrænset til: 

  • Garage/carport
  • Anneks
  • Udestuer
  • Udvidelse
  • Indgangsparti
  • Værksted/opbevaringsskur
  • Andre former for tilbygninger

Hvis du er interesseret i nogle af disse tilbygninger, så kontakt os og få en snak om dit projekt. 

20 års erfaring med tilbygning til hus

I mere end 20 år har Foersum Tømrer & Snedker, konstrueret tilbygninger til huse i omkring Tarm, Skjern og Ølgod. Vores kompetente team har erfaring fra utallige opgaver og projekter for både private og virksomheder. 

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Med fokus på kvalitet og præcision sørger vi altid for at din tilbygning til hus stemmer overens med dine ønsker, behov og tidsplan.

Vi kan også meget mere end at lave tilbygninger til huse. Vi kan nemlig også tilbyde: 

Ansøgninger, lokalplaner og byggereglementer

Er vi  hovedentreprise på din tilbygning til dit hus, hjælper vi gerne med ansøgninger til kommunen. 

Vi har den nødvendige viden inden for lokalplaner, byggereglementer og godkendelser. Den ofte komplicerede og bureaukratiske proces med det offentlige, gør vi let for dig! 

Brug os som din entreprise og vi giver dig en personlig kontaktperson som er med fra start til slut i hele byggeprocessen. Ingen behov for kontakt til flere forskellige samarbejdspartnere. Vi samler det hele på en regning, så det hele bliver let og overskueligt. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om din tilbygning

Er du i tvivl eller har spørgsmål omkring din nye tilbygning til hus? Kontakt os gerne på enten telefon eller e-mail, så hjælper vi dig gerne videre. Uanset om det drejer som en ny garage, udestue eller en anden ombygning af hus, er vi klar til at hjælpe dig i gang med processen. 

Ring på 20 28 34 48 eller skriv en mail til foersum@email.dk, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller vil høre mere om tilbygning i Ølgod, Skjern, Blåvand og Esbjerg.