Tilbygning til hus giver ekstra værdi

En tilbygning til hus giver ikke kun værdi nå det er færdig bygget. Det giver også ekstra værdi nå du skal sælge huset. Tilbygninger som garager, udestuer og andre udvidelser gør det også nemmere at sælge. Derfor er en tilbygning til dit hus en rigtig god investering og ikke kun en udgift. 

Vi kan udføre alle former for tilbygninger til dit hus i området omkring: Skjern, Tarm og Ølgod. 

Vores ekspertise er indenfor, men ikke begrænset til: 

  • Garage/carport
  • Anneks
  • Udestuer
  • Udvidelse
  • Indgangsparti
  • Værksted/opbevaringsskur
  • Andre former for tilbygninger

20 års erfaring med tilbygning til hus

I mere end 20 år har Foersum tømrer & snedker, konstrueret tilbygninger til huse i omkring Tarm, Skjern og Ølgod. Vores kompetente team har erfaring fra utallige opgaver og projekter for både private og virksomheder. 

Ingen opgave er for lille eller for stor til os. Med fokus på kvalitet og præcision sørger vi altid for at din tilbygning til hus stemmer overens med dine ønsker, behov og tidsplan. 

Ansøgninger, lokalplaner og byggereglementer

Er vi  hovedentreprise på din tilbygning til dit hus, hjælper vi gerne med ansøgninger til kommunen. Vi har den nødvendige viden indenfor lokalplaner, byggereglementer og godkendelser. Den ofte komplicerede og bureaukratiske process med det offentlige, gør vi let for dig! 
Brug os som din entreprise og vi giver dig en personlig kontaktperson som er med fra start til slut i hele byggeprocessen. Ingen behov for kontakt til flere forskellige samarbejdspartner. Vi samler det hele på en regning så det hele bliver let og overskueligt. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om din tilbygning

Er du i tvivl eller har spørgsmål omkring din nye tilbygning til hus? Kontakt os gerne på enten telefon eller e-mail, så hjælper vi dig gerne videre. Uanset om det drejer som en ny garage, udestue eller en anden ombygning af hus, er vi klar til at hjælpe dig igang med processen. 

Kontakt på 20 28 34 48, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller vil høre mere om tilbygning i Ølgod, Tarm, Skjern & omegn