Har du brug for ombygning af dit hus? Vi hjælper dig gerne, uanset om det drejer som en køkkenrenovering, tagrenovering, renovering af hus eller renovering af sommerhus . Fra start til slut er vi med i byggeprocessen og rådgiver dig. 

Med over 20 års erfaring med ombygning af huse, kan vi helt sikkert hjælpe dig igennem din næste ombygning. 

Disse ombygninger tilbyder vi

Vi kan hjælpe med følgende opgaver, men er ikke begrænset til:

Vi løser alle slags opgaver i og omkring Ølgod, Skjern, Blåvand og Esbjerg. Har du brug for ombygning af dit hus, så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Kontakt os 

Ombygning af hus uden bureaukrati

Er vi din hovedentreprise ved din ombygning, sørger vi for en fast kontaktperson, der er med fra start til slut i dit projekt.

Dette sikrer en let og forståelig kommunikation mellem dig og alle samarbejdspartnere. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for din ombygning til Foersum Tømrer & Snedker

Har du brug for hjælp til ansøgninger og godkendelser fra kommunen? Så hjælper vi dig også med det. Vores store ekspertise gør, at vi kender til udfyldelse af ansøgningsskemaer og kendskab til lokalplaner. Tøv ikke med at bruge vores store ekspertise på området. 

Ombygning øger husets værdi

Ombygninger er ofte forbundet med en øgning af salgsprisen på sit hus og gør det også nemmere at sælge. Derfor skal man ikke udelukkende se det som en udgift, men i lige så høj grad en investering. 

Den nøjagtige prisstigning kan vurderes af en ejendomsmægler.

Modtag et tilbud på ombygningen af dit hus

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ombygning af dit hus. Ring til os på 20 28 34 48, skriv en e-mail på foersum@email.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig angående dine ønsker.

Vi hjælper dig også gerne med faglig hjælp og rådgivning hvis du har behov for det. På den måde sikrer vi, at du får mest mulig værdi ud af din ombygning.