Trækker det i boligen? Tid til montering af nye vinduer & døre

Hvis det trækker ind i boligen, kan det betyde at du har utætte døre og vinduer. Vi kan montere nye, eller reparere de gamle vinduer og døre. Dette kan både forskønne din bolig, såvel som spare dig penge på energiregningen.

Vi kan eksempelvis:

  • Reparere punkterede vinduer
  • Montere energiruder
  • Renovere trævinduer og dørkarme

Kontakt os på 20 28 34 48 for vinduer og døre i Ølgod, Skjern & omegn.

Nye vinduer og døre i høj kvalitet

​Som kvalitetsbevidst tømrer kender vi alt til betydningen af materialevalg. Derfor bruger vi vinduer og døre fra førende producenter, så du er sikret et holdbart resultat som holder i mange år frem. 

Vi tilbyder montering af alle typer af vinduer, om det ovenlysvinduer, tagvinduer eller almindelige vinduer, så står vi klar til at løse opgaven for dig.

Hos Foersum Tømrer & Snedker påtager vi os ansvaret for alle opgaver, store som små. Uanset om det er et enkelt vindue, eller montering af vinduer og døre i et større nybyggeri, så løser vi det for dig.

20 års erfaring med montering af vinduer og døre

Siden 2001 har Foersum Tømrer og Snedker leveret løsninger af høj kvalitet for private og erhverv. Vi fører og montere vinduer og døre fra de kendte producenter bl.a.: Velux, Outrup, Velfac m.fl.

Vi sætter en ære i at yde et godt og holdbart stykke håndværk, hver gang. Vi kan også bruge vores erfaring og ekspertise til at projektere dit næste byggeprojet som del- eller totalentreprise.