Hvordan kan vi energioptimere din bolig?

Energioptimering handler om at gøre din bolig mere effektiv, så den bruger mindre energi på opvarmning og belysning. Det kan gøres med isolering og udskiftning af vinduer. Der er mange gode grunde til at energioptimere boliger. Først og fremmest kan det reducere din varmeregning betydeligt. Når din bolig er bedre isoleret, kan huset bedre holde på varmen og der er mindre varmetab.

Vi er klar til at hjælpe dig med at gøre din bolig mere bæredygtig og energieffektiv. Vi starter med en grundig gennemgang af din bolig for at se på, hvor der er plads til forbedringer og optimeringer. Vi laver en plan for optimeringer i samarbejde med dig. 

Vi har hjulpet utallige kunder med at energioptimere boliger i Skjern, Esbjerg, Ølgod og Blåvand.

Energioptimering - En god ide

Mange ældre huse har dårlig eller utilstrækkelig isolering, hvilket betyder, at varmen let kan slippe ud flere steder. Vi kan hjælpe med at efterisolere din bolig og tjekke om der mangler isolering. Vi kan isolere både lofter, gulve og vægge, så din bolig bliver mere tæt og bedre kan holde varmen inde.

Udskiftning af vinduer kan også gøre en stor forskel. Gamle, utætte vinduer kan lade den kolde luft sive ind og det gør at den varme luft kan slippe ud. Vi kan tilbyde moderne og energieffektive vinduer, der kan hjælpe med at holde din bolig varm og komfortabel. Vi samarbejder med førende vinduesproducenter og kan tilbyde en række forskellige og moderne vinduer. Det samme er gældende, hvis du har en gammel utæt hoveddør til din bolig. Mange gamle døre er tyndere end dem der bliver produceret i dag. Vi kan også hjælpe med at finde en ny og bedre hoveddør til din bolig, som er mere energieffektiv.

Kontakt os og få energioptimeret din bolig i dag

Er du klar til at få en mere energieffektiv bolig? Kontakt Foersum Tømrer og Snedker i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at få din bolig mere bæredygtig og energieffektiv i Skjern, Blåvand, Esbjerg og Ølgod området. Ring til os på telefonnummer 20 28 34 48 eller send en mail til os på foersum@email.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.