Trænger dit sommerhus til renovering eller reparationer?

Brug for hjælp til renovering af sommerhus? Vi har mange års erfaring med renovering af sommerhuse for en lang række kunder i Ølgod, Skjern og Tarm. Derfor er du garanteret et kvalitetsresultat fra inderst til yderst.

Foersum Tømrer & Snedker kan vi hjælpe dig med eksempelvis:

Kontakt os på 20 28 34 48, hvis du skal bruge en tømrermester til renovering af sommerhus i Ølgod, Skjern & omegn

Renovering af sommerhus med fradrag

Der kan være flere grunde til at få udført en renovering af sommerhuset, og efter at regeringen har ændret reglerne, så håndværkerfradraget også kan bruges på fritidshuse, er der kommet endnu en grund.

Du kan altså trække en del af udgiften til renoveringen af sommerhuset fra, såfremt der er tale om en energisparende renovering. Derved kan du få en billig kvalitetsrenovering, som holder i mange år frem.

Din professionelle tømrer i Ølgod

Vil du have sommerhuset klar og i super stand til næste års udlejning eller private brug, så er det ved at være tid til at igangsætte renoveringen.

Vi har siden 2001 udført tømrerarbejde med fokus på kvalitet og service. Det betyder at vi kan bidrage med erfaring og viden om de bedste materialer og løsninger for dig. Ydermere har vi samarbejde med murere, elektrikere og vvs-installatører. Derfor kan vi stå for koordinering af entreprise.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Hvis du er i tvivl, har spørgsmål eller bare helt klar på at gå i gang med renovering af dit sommerhus. Kan du kontakte os på e-mail, telefon 20 28 34 48 eller udfylde kontakt formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt med svar på din henvendelse.