Trænger dit sommerhus til fornyelse eller reparationer?

Vi har gennem mange år renoveret sommerhuse for en lang række kunder i Ølgod, Skjern og Tarm, og derfor er du garanteret et kvalitetsresultat fra inderst til yderst.

Foersum Tømrer & Snedker kan vi hjælpe dig med eksempelvis:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Reparation eller udskiftning af tag
  • Renovering af træfacader
  • Isolering og energirenovering
  • Tilbygning og ombyg mm.

Kontakt os på 20 28 34 48, hvis du skal bruge en tømrermester til renovering af sommerhus i Ølgod, Skjern & omegn

Renovering af sommerhus med fradrag

Der kan være flere grunde til at få udført en renovering af sommerhuset, og efter at regeringen har ændret reglerne, så håndværkerfradraget også kan bruges på fritidshuse, er der kommet endnu en grund.

Du kan altså trække en del af udgiften til renoveringen af sommerhuset fra, såfremt der er tale om en energisparende renovering. Derved kan du få en billig kvalitetsrenovering, som holder i mange år frem.

Din professionelle tømrer i Ølgod

Vil du have sommerhuset klar og i super stand til næste års udlejning eller private brug, så er det ved at være tid til at igangsætte renoveringen.

Vi har siden 2001 udført tømrerarbejde med fokus på kvalitet og service. Det betyder at vi kan bidrage med erfaring og viden om de bedste materialer og løsninger for dig. Ydermere har vi samarbejde med murere, elektrikere og vvs-installatører. Derfor kan vi stå for koordinering af entreprise.